Amenajarea grădinii

Amenajarea grădinii

De același autor

Uninominal criticat
Feb 27, 2009 |
0
Feb 27, 2009 |
0
Feb 27, 2009 |
0

În ultimii ani, în România amenajarea gradinii a devenit un hobby tot mai răspândit, practicat cu regularitate de cei bogaţi. Mulţi spun ca e un semn al bogăţiei şi al bunăstării. Deşi costurile unei astfel de investiţii nu sunt deloc mici, mai mulţi deveni au apelat la serviciile unor designeri pentru amenajarea grădinilor.

Firmele de profil au posibilitatea de a transforma o grădină obişnuită într-una în care poate deveni un mediu de relaxare. Pentru a vă putea bucura de investiţie este recomandat să luaţi legătura cu designeri specializaţi în amenajarea de grădini. Şi acesta trebuie ales după criterii bine stabilite. Onorariile cerute de aceştia însă nu sunt pentru orice buzunar.

Preţurile se calculează la metru pătrat, dar lucrări sub 1.000 de euro nu se prea fac.

Nu are rost să iau lucrări mici. Nu mă avantajează deloc. În plus, de asta nici nu pot face ceva frumos.  Vreau ca la fiecare lucrare de a mea să obţin maximum. Am avut lucrări în Deva şi de 15.000 de euro. Într-adevăr, a ieşit ceva de vis. În viitor, majoritatea o să opteze pentru aceste servicii, în străinătate este ceva obişnuit. Dacă acolo nu ai grădina aranjată se consideră că nu eşti un om îngrijit

ne-a declarat Marcel Irimia, designer pentru grădini.

Iată câţiva paşi pe care trebuie să îi urmaţi atunci când vreţi să cereţi ajutorul unui designer. În primul rând, contactaţi mai mulţi specialişti. După acest prim pas, verificaţi dacă a mai avut lucrări şi dacă da, mergeţi să le vedeţi pentru a şti ce poate face specialistul.

Înainte de a se începe lucrarea stabiliţi exact preţul pe care urmează să îl plătiţi. În Deva, acest tip de afacere a început să se dezvolte începând de acum doi ani. Bineînţeles, sunt clienţi cu bani care vor să-şi aranjeze grădinile în cel mai frumos mod cu putinţă.