Angelina şi Brad la un pas de despărţire

După doi ani de dragoste intensă, apropiaţii lui Brad Pitt şi Angelina Jolie spun că cei doi sunt la un pas de despărţire şi ceea ce îi mai ţine încă împreună sunt copiii.

Cei doi s-au certat aprig chiar şi în timpul vacanţei pe care au petrecut-o în Franţa, prietenii lor declarând presei că cei doi nu mai simt nimic unul pentru celălalt, însă ar dori ca totul să reintre în normal, negăsind însă resurse pentru a face acest lucru.

Conform declaraţiilor apropiaţilor, cei doi soţi au discutat deja despre cum vor împărţi custodia celor patru copii. Cu toate că doi dintre ei au fost adoptaţi de Angelina înainte de căsătoria cu Brad Pitt, aceasta nu intenţionează să-i ţină departe de copii, considerând că el este un tată minunat, în ciuda neînţelegerilor dintre cei doi.

Actorul american a vorbit deja cu familia sa despre viitoarea separare dintre el şi soţia sa.

Cei doi au împreună o fetiţă, pe Shiloh, precum şi trei copii înfiaţi. Apropiaţii au dezvăluit presei o Anbgelina extrem de nervoasă, care ridică vocea şi urlă pe soţul ei din orice motiv, nu îi convine nimic şi nu se poartă deloc frumos cu acesta.

Aceştia mai spun că Brad este cel care se ocupă mai mult de copii, le schimbă scutecele şi se ocupă de educaţia lor, în timp ce Angelina preferă să stea deoparte.

Timpul a scos la iveală diferenţele dintre cei doi, care acum îşi mai vorbesc unul altuia doar despre programul copiilor, respectiv cine îi duce şi îi aduce de la şcoală, sau căruia trebuie să i se schimbe scutecele.

Motive de ceartă apar şi din cauza viziunii diferite de a creşte copiii. Doar anul acesta, Maddox a mers la şcoală în New Orleans, Los Angeles şi Praga, ceea ce este mult prea mult pentru un copil. Din acest motiv, Brad a hotărât să se întoarcă în State, idee respinsă categoric de Angelina, care i-a spus soţului că mai bine ajunge într-o fermă din Cambdgia decât la Hollywood.

Întrucât cei doi nu reuşesc să cadă de comun acord asupra acestor probleme, certurile sunt din ce în ce mai frecvcente şi mai intense, iar despărţirea este iminentă.