Britney revine

Britney revine

După o pauză de doi ani, Britney Spears a început filmările pentru primul ei videoclip, îndelung aşteptat de fani, după lunga perioadă în care a stat departe de lumea muzicală. Aparatul de fotografiat a surprins însă la filmări o Britney care nu şi-a revenit la forma ce i-a adus succesul acum câţiva ani.

Deşi ar fi trebuit să fie o apariţie sexy, având în vedere rochiţa neagră, scurtă, cizmele cu toc înalt şi pălăria neagră pe care o purta, obiectivul a surprins o Britney ceva mai dodoloaţă, cu celulită destul de vizibilă pe picioare.

Tocmai în perioada în care au început filmările la acest videoclip, au ajuns în presă zvonuri cum că diva americană ar fi din nou însărcinată.

Vestea vine într-un moment destul de sensibil, în care jurnaliştii o critică pentru faptul că nu este o mamă bună pentru cei doi copii ai săi, Sean Preston în vârstă de 1 an şi Jayden James, de doar 10 luni.

O persoană apropiată lui Britney a confirmat presei americane faptul că Britney este din nou gravidă, însă nu se ştie deocamdată cine este tatăl viitorului copil. Sursa a declarat că ea însăşi este şocată de această veste, întrucât cel de-al treilea copil vine mult prea repede, într-un moment delicat pentru ea, atât din punct de vedere personal, având în vedere divorţul şi desele internări la clinici de dezintoxicare, cât şi profesional, întrucât tocmai vrea să se relanseze pe piaţa muzicală.

Cu toate acestea, ea pare a fi încântată, conform sursei care a dezvăluit vestea în mass media americană.

Până în acest moment, însă, purtătorul de cuvânt al lui Britney Spears nu a făcut nici un comentariu.