Andrei Stefan Hamed 15 ani Elev olimpic al Colegiului Tudor Vianu din Capitală, a murit în brațele mamei sale, după ce a fost intoxicat în incendiul din Clubul Colectiv.
Marius Ștefan Rușitoru 27 de ani Editor de imagine la TVR
Alexandru Catalin Simion 40 de ani, un mare pasionat de rock (formatii favorite: Arch Enemy si Bucovina). Un suflet liber. Un chitarist exceptional, a facut parte din formatiile: Erase, Phobia, Hatemode, Deliquents.

Colectiv

Europa de EstRomâniaIlfovBucurești

De același autor

Dec 17, 2022 |
0

Oamenii de știință care studiază energia nuclearea prin fuziune la Laboratorul Național Lawrence Livermore din California au declarat că...

Oct 07, 2022 |
0

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR) nu este doar formațiunea care se înșurubează mereu la guvernare. La nivel local, UDMR...

Aug 10, 2022 |
0

De anul acesta, statul acordă ajutoare tinerilor până în 35 de ani care vor să îşi construiască o locuinţă. Potrivit unui...

Mar 29, 2016 |
0

Pentru siguranţa dumneavoastră, trebuie să ţineţi cont de câteva reguli atunci când cumpăraţi carne de pasăre.

Verificaţi dacă...

Mai 11, 2007 |
0

Pentru a munci legal în Danemarca, cetăţenii români au nevoie de permis de muncă şi de şedere.

Acesta se eliberează de către The...

Ian 19, 2007 |
0

Unul dintre site-urile auto dedicate SUV-urilor, Suv-buster a publicat informaţii conform cărora în acest an Touaregul va suferi...

Ian 05, 2007 |
0

Specialiştii site-ului www.tridexservice.ro vin în întâmpinarea posesorilor de...

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, bilanţul victimelor de la Colectiv a ajuns la 64:

1. Andrei Stefan Hamed 15 ani Elev olimpic al Colegiului Tudor Vianu din Capitală, a murit în brațele mamei sale, după ce a fost intoxicat în incendiul din Clubul Colectiv.

2. Marius Ștefan Rușitoru 27 de ani Editor de imagine la TVR.

3. Alexandru Catalin Simion 40 de ani Un mare pasionat de rock (formatii favorite: Arch Enemy si Bucovina). Un suflet liber. Un chitarist exceptional, a facut parte din formatiile: Erase, Phobia, Hatemode, Deliquents.

4. Maria Dorina Vulcu 30 de ani, arhitect din Deva, a absolvit Liceul de Arte Sigismund Toduta, și lucra în Capitală.

5. Valentina Florea 27 de ani Din Galați, absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din București, lucra la o firmă de publicitate și marketing din Capitală.

6. si 7. Gabriel Matei 42 de ani Din Prahova, a terminat Universitatea Politehnica din București.si Anda Ioana Epure 31de ani tot din capitala

8. Radu Palada 35 de ani, din Câmpina, lucra în domeniul web marketing.

9. Nelu Tilie 47 de ani, fost jurnalist în anii 1990 la Tineretul Liber.

10. Vlad Țelea 37 de ani, arhitect, chitarist al trupei Goodbye to Gravity.

11 si 12. Diana Enache 25 de ani, din Câmpulung Muscel, studentă la Cibernetică si prietena ei  Carmen Irina Oprița (Karina) 24 de ani din Câmpina, a absolvit Facultatea de Informatică, era în primul an la masterat și lucra ca specialist IT la Telekom, în București

13. Nicoleta Baldovin 25 de ani, din comuna Dobrotești, județul Teleorman, absolvise două facultăți: Drept și Istorie și era angajată a Institutului Național al Patrimoniului.

14. Ioan Tripa 45 de ani, din Oradea, arhitect.

15. Paul Alexandru Georgescu 23 de ani originar din București, student anul II Master - Tehnici diplomatice, Facultatea de Istorie - Universitatea București; absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limba engleză

16. Adrian Rugina

Producător muzical și toboșar la trupa Bucium, a murit salvând alte vieți, decorat post-mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler de Președintele României.

17 si 18. Costi Ignat  40 de ani, cercetător la Institutul Național de Cercetare pentru Sport și toboșar al trupei rock Monarchy Band si iubita lui, Mihaela Vieru 31 de ani din Onești, inginer medical la o firmă de aparatură medicală din București.

19. Laurențiu Vârlan 30 de ani, chitarist în trupa Up to Eleven, si lucra ca manager intr-un magazin de muzică.

20 si 21. Catalina Ionita si Mihai Alexandru : 34 de ani Arhitect, cofondator al UrbanEye Film Festival din București, prietena lui Mihai Alexandru. 34 de ani Arhitect, chitarist al trupei Goodbye to Gravity.

22. Maria Ion 38 de ani O femeie văduvă, care a lăsat în urmă 5 copii; era femeie de serviciu în clubul Colectiv.

23. Valentin Fieraru 25 de ani, barman la Clubul Colectiv.

24. Petre Andrei Buca 29 de ani Arhitect din Brăila.

25. Claudiu Petre 35 de ani Sysadmin la Apa Nova și fotograf, a murit după ce a salvat două persoane, decorat post-mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler de Președintele României.

26. Simona Livia Stan 27 de ani, din București, angajată la compania Oracle.

27. Monica Tanasoiu 35 de ani, manager la o agenție de publicitate din București.            

29. Liliana Gheorghe 25 de ani, din Tulcea, era absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine si era studenta in anul II la Masteratul de Teoria si Practica Editarii.

30. Alexandra Matache 26 de ani, din București, angajată a clubului Colectiv, absolventă a facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

30. Mimi Voicu 31 de ani, designer și costumier al trupei rock Goodbye to Gravity, angajată la compania Oracle.

31. Costel Carlicean 44 de ani, inițial neidentificat, decedat la Spitalul de Arși, un om sărac din București, cunoscut de prieteni ca Stiș, nu avea rude apropiate.

32. Andreea Chiriac (Beavy) 28 de ani, angajată la compania Oracle.

33. Adrian Popa 29 de ani, angajat al companiei Oracle, a murit la Spitalul Floreasca.

34. Alex Chelba 33 de ani, Fotograf.

35. Andra Elena Toader 30 de ani, fotografă din Bacău, a murit la Spitalul Floreasca.

36. Mavi Serian 25 de ani, de origine tătară, absolventă a facultății de Limbi Străine, angajată la compania Oracle, a murit la Spitalul Bagdasar-Arseni.

37. Tullia Ciotola 20 de ani, o tânără italiancă, studentă la Universitatea Orientale din Napoli, se afla la București în cadrul programului universitar Erasmus, a murit într-un spital din Rotterdam, după ce a fost transferată de la Spitalul SRI în Olanda.

38. Florin Cristian Popescu 35 de ani, din cartierul Berceni, bodyguardul clubului Colectiv, a murit la Rotterdam, în drum spre spital, după ce a fost transferat de la Spitalul SRI în Olanda.

39. Ionuț Maior 27 de ani, din Onești, locuia în Capitală, basist în trupa de rock Bruma, a absolvit Politehnica, a murit la Spitalul Universitar.

40. Ionuț Cosmin Popescu 32 de ani, din Focșani.

41. Daniel Ciobanu 40 de ani, cameraman și chitarist al trupei Prea Târziu.

42. Alexandra Radulescu 26 de ani, din Brașov, lucra ca barmaniță la Clubul Colectiv din București, a murit la Spitalul Floreasca.

43. Ayberk Manci 20 de ani, cetățean turc, student la Facultatea de Studii Economice a Universității din Izmir, se afla în România prin Programul universitar Erasmus, a decedat la Spitalul Floreasca. Ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertaș, a spus că el și prietena sa au ieșit din clubul Colectiv, au luat un taxi și au mers la spital. În taxi au zis că se simt bine. Dar când au ajuns la spital au început să urle de durere și au fost internați de urgență.

44. Bogdan Enache (Lavinius) 41 de ani, toboșarul trupei Goodbye to Gravity, starea acestuia s-a agravat în timp ce era transferat de la Spitalul de Arși către o clinică din Zurich, Elveția, așa că la doar o oră după decolare, avionul care îl transporta a făcut cale întoarsă spre aeroportul din Otopeni, pentru că el a intrat în stop cardiorespirator, acesta fiind resuscitat mai mult timp în avion. A murit la scurt timp după ce avionul s-a reîntors în România.

45. Dan Matei Alexandru 26 de ani, din București, a încetat din viață la Spitalul de Arși.

46. Teodora Maftei 36 de ani, fotograf și jurnalistă Pro Tv, a murit la un spital din Israel.

47. Liviu Zaharescu 25 de ani, din Brașov, fotograf pentru publicația online Let's Rock România, absolvent al Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice București, a murit la Spitalul de Arși.

48. Tudor Golu 28 de ani, chitaristul trupei rock Axial Lead; a murit într-un spital din Birmingham.

49. Elena Nitu 18 ani, din București, elevă în clasa a XII-a D la Colegiul Economic A.D. Xenopol, din Capitală, a decedat într-un spital din Liverpool.

50. Vladut Roberto Andy 19 ani, a murit în ziua când împlinea 19 ani într-un spital din Chelmsford.

51. Alexandru Pascu 33 de ani, basistul trupei Goodbye to Gravity; a murit pe un aeroport din Paris în timp ce era transportat la un spital din Franța.

52. Claudiu Bogdan Istrate 22 de ani A murit la Spitalul Bagdasar-Arseni.

53. Alex Aliman 28 de ani, a murit la Spitalul Floreasca.

54. Madalina Strugaru 29 de ani, iubita lui Andrei Găluț solist al trupei Goodbye to Gravity, a decedat la Spitalul Floreasca.

55. Loredana Darescu 29 de ani, din Brăila; a decedat la spitalul BG Clinic Ludwigshafen din Germania.

56. Ioana Victoria Geambașu 18 ani, din orașul Mizil, a absolvit Liceul Teoretic Grigore Tocilescu din Mizil și a promovat bacalaureatul cu media 9.51, olimpică la matematică, a decedat la Spitalul Sfântul Ioan.

57. Elsa Albu 37 de ani, locuia în Luton, un oraş din Marea Britanie. Chiar în ziua în care s-a produs tragedia, tânără îşi serba ziua de naştere. A murit la Spitalul de Arși după ce fusese mutată pe 18 noiembrie de la Spitalul Sfântul Ioan. Dupa deces logodnicul său, Dwain Mensah, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.
“Ea este Elsa Albu. Era lumea mea. Acum acea lume a dispărut. Era cel mai puternic, curajos și loial dintre suflete. Urma să ne căsătorim și să avem un copil împreună. Daca aveam un băiat îl numeam Gabriel, iar dacă era fată Ava. Fiecare minut cu Elsa era perfecțiune pură. Am iubit-o din momentul în care i-am văzut ochii și până când i-a închis. Mulțumesc pentru toate mesajele și pentru sprijin. Sunt sigur că știa că o iubiți cu totul. Elsa, îmi va fi dor de zâmbetul tău, de sărut, de atingere, de a face dragoste cu tine. Îmi va fi dor de a-ți mângăia părul și de condusul tău nebunesc. Îmi va fi dor de fiecare parte din tine, iar viața mea nu va mai fi niciodată la fel. Întotdeaua te-ai întors la mine, chiar și când m-am purtat nebunește. M-ai iubit în ciuda tuturor problemelor. De această dată, călătoria a fost prea departe. Sper că tu și mama ta sunteți undeva fericite și sper că într-o zi ne vom revedea. Te-am iubit și te voi iubi mereu Elsa Albu”

58. Andreea Ștefan 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a murit într-un spital din Germania.

59. Alexandru Mihai Iancu 25 de ani, din București, absolvent al Academiei de Studii Economice (ASE), era pasionat de muzică și cânta la chitară, a murit la Spitalul Sf. Ioan din Capitală.

60. Alexandru Hogea 19 ani, din Sinaia, student al Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității București, a murit la clinica AKH din Viena.

61. Ioana Raluca Panculescu 36 de ani psiholog. A murit într-o clinică din Germania unde a fost transferată de la Spitalul Bagdasar Arseni.

62.  Roxana Boghian 26 de ani, era pasionată de fotografia de concert. Ea era cunoscută în mediul artistic sub numele de Shimmaya (Shimmaya Noctem şi Shimmaya LIVE Photography). A murit la Spitalul de Arși.

63. Cristian Mitroi 30 de ani, artist grafic a murit într-un spital din Marea Britanie

64. Radu Sienerth 22 de ani, student la Facultatea de Marketing a ASE București. A murit la Spitalul Floreasca din București