Mesaj de eroare

Fişierul specificat public://field/image/infidelitate_0.png nu a putut fi copiat, pentru că nu există un fişier cu acest nume. Trebuie verificată corectitudinea numelui introdus.

De ce apare infidelitatea?

Auzim la tot pasul de cupluri care se destramă după ani de convieţuire sau despre numeroşi cunoscuţi care îşi înşeală partenerul/partenera de viaţă. De ce se întâmplă aceste lucruri?

Monotonie

Faceţi aceleaşi lucruri de ani şi ani. Ştiţi deja cu exactitate ce anume veţi face mâine seară la ora 21. Nimic imprevizibil în relaţia voastră. Când apare această stare, partenerul se plictiseşte şi vrea să iasă din tiparul zilnic. Din acest motiv, caută evadare din relaţia plictisitoare, îndreptânduse spre la o altă persoană de sex opus.

Lipsă de romantism

V-aţi plafonat în toţi aceşti ani. Aţi uitat să vă mai sărutaţi, să vă strângeţi în braţe şi recurgeţi la aceste gesturi doar atunci când faceţi dragoste.

Femeile, de obicei, sunt cele care simt cel mai acut această lipsă de romantism.

Dacă vor un strop de afecţiune din partea partenerului şi nu îl primesc, este posibil să caute ceea ce au nevoie în afara relaţiei.

Răzbunare

Unul dintre voi află că iubitul/iubita a călcat strâmb, iar primul gând care vă macină este RĂZBUNAREA. Căutaţi o persoană de sex opus entru a vă răzbuna. În acest fel vreţi să îl faceţi pe partener să sufere. Nu uitaţi însă că răzbunarea este arma prostului şi că nu veţi rezolva nimic în acest mod. Încercaţi să vă reevaluaţi comportamentul, dacă nu cumva l-aţi împins chiar dumneavoastră pe partener spre o relaţie străină.

Dezinteres

Aţi început să vă neglijaţi iubita/iubitul. Prea mult timp petrecut la serviciul sau cu prietenii, iar jumătatea dumneavoastră s-a plictisit să fie tot timpul singură. Chiar şi atunci când staţi de vorbă, priviţi undeva departe, apatic.

Sătulă de un astfel de dezinteres şi de singurătate, partenerul/partenera vrea să se simtă din nou iubită, astfel că îşi caută dragostea în altă parte.

În oricare dintre aceste cazuri, trebuie să recunoaşteţi fiecare ceea ce aţi greşit. Analizaţi ceea ce se întâmplă, iar dacă vreţi ca relaţia să continue, faceţi toate eforturile pentru a îndrepta lucrurile care îl nemulţumesc pe cel de lângă voi.

Nu daţi prea uşor cu piciorul unei relaţii, pentru că este greu să refaci cu o altă persoană ceea ce aţi clădit ani întregi. Mai ales atunci când la mijloc este vorba de un copil. Măcar de dragul lui încercaţi să ajungeţi la numitorul comun care v-a unit odinioară