Familia Cruise, în vacanţă

Tom Cruise, simţind nevoia de acţiune chiar şi în timpul vacanţei, şi-a dus familia, dică pe frumoasa soţie Katie Holmes, de 28 de ani, şi pe micuţa Suri, de doar 1 an şi 4 luni în vacanţă în Italia, unde s-au distrat în curse spectaculoase de jet ski. Cei trei s-au simţit minunat în vacanţa lor din Sardinia, Italia, unde s-au bălăcit în apă şi s-au răsfăţat sub razele soarelui.

Vacanţa celebrei familii a continuat printr-o croazieră pe Mediterană, cu o oprire la Saint Tropez, unde şi-au vizitat nişte prieteni buni.

În timpul scrutei opriri din Franţa, Tom şi Katie au petrecut o seară frumoasă într-un club select, unde au dansat toată noaptea, atrăgând privirile curioase a zeci de fani care se aflau în acel local.

Aflând că celebrul cuplu se află în club, în faţa clăpdirii s-au adunat peste 500 de persoane dornice să vadă cuplul care ţine de mai bine de doi ani prima pagină a multor publicaţii din întreaga lume.

Tom Cruise se afla, în timpul vacaneţi, într-o pauză de la filmarea filmului „Valkyrie”, a căruie filmare a debutat luna trecută în Germania.