Mesaj de eroare

  • Fişierul specificat public://field/image/fii_prietena_sotului_tau.png nu a putut fi copiat, pentru că nu există un fişier cu acest nume. Trebuie verificată corectitudinea numelui introdus.
  • Fişierul specificat public://field/image/fii_prietena_sotului_tau_0.png nu a putut fi copiat, pentru că nu există un fişier cu acest nume. Trebuie verificată corectitudinea numelui introdus.
Fii prietena soţului tău!
Fii prietena soţului tău!

Fii prietena soţului tău!

Vrei să ai o relaţie minunată cu soţul sau iubitul tău? Cu siguranţă da. În acest caz, trebuie să ajungi cea mai bună prietenă a partenerului tău. Vei fi uimită de schimbări.

Comunică cât mai mult cu soţul tău. Îi vei afla astfel dorinţele, vei şti cum să îi faci pe plac, dar vei reuşi totodată săţi impui punctul de vedere. Ţii minte cum vă plimbaţi seara în oraş, la începutul relaţiei voastre? Reia acest bun obicei.

Plimbaţi-vă de mână prin oraş la căderea serii, mergeţi prin parc. Vă veţi relaxa cu siguranţă, vă veţi bine dispune şi veţi comunica mult mai bine. Tonusul vostru va fi excelent.

Faceţi activităţi comune.

Chiar dacă nu îţi place să te uiţi la un meci de fotbal, încearcă să stai cu el măcar câteva minute, întreabă-l cine cu cine joacă, care este echipa lui preferată, cât este scorul. Va fi încântat să vadă că te intersezi de pasiunea lui.

O surpriză de proporţii, în urma căreia vei creşte cu siguranţă în ochii lui, este să cumperi două bilete la un meci de fotbal şi să-l însoţeşti.

Muzica are un efect binefăcător asupra voastră. Ascultaţi muzică când sunteţi în casă, fie că faceţi curăţenie sau pregătiţi masa de seară. Dacă este o melodie care vă place la amândoi, ia-l de mână pe soţul tău şi dansează câteva clipe. Va aprecia buna ta dispoziţie şi umorul cu care îl învălui şi pe el. Invită-l la un film în oraş, la o plimbare cu bicicletele, la un pahar de vin bun la restaurant, sau pur şi simplu la o plimbare prin cele mai frumoase zone ale oraşului.

Să nu crezi că faci aceste eforturi degeaba, pentru că vei constata cu bucurie că şi soţul sau iubitul tău se vor oferi să te însoţească în oraş la cumpărături, îţi va pregăti cu plăcere masa sau te va răsfăţa dimineaţa cu o cană de cafea aburindă.