Grădina de vis

Grădina de vis

De același autor

Uninominal criticat
Feb 27, 2009 |
0
Feb 27, 2009 |
0
Feb 27, 2009 |
0

Nimic nu este mai relaxant decât să petrecem câteva ore bune, sau măcar sfârşitul unei zile în grădina casei. Frumuseţea ei, liniştea şi mirosul plăcut al ierbii şi al florilor, băncuţa din lemn pe care ne tolănim cu plăcere sunt doar câteva motive pentru a afirma cu tărie că, într-adevăr, merită să facem tot efortul pentru a amenaja acest spaţiu din vecinătatea casei.

Acordaţi o atenţie specială gazonului, care nu trebuie să simtă lipsa apei. Pentru a vă bucura şi după lăsarea serii de frumuseţea grădinii, achiziţionaţi nişte corpuri de iluminat pentru exterior, alimentate cu energie solară.

Nu sunt foarte scumpe şi, oricum, merită toţi banii. Puteţi chiar să amenajaţi şi o terasă din lemn, unde să beţi în linişte ceaiul de la ora 17.

Apa întregeşte peisajul unei grădini. Chiar dacă nu amenajaţi un iaz artificial, puteţi poziţiona în grădină diverşi recipienţi cu apă, în jurul cărora să plantaţi flori.

Păsărelele se vor aduna cu siguranţă în jurul lor şi vă vor desfăta ciripind zi de zi.

Atunci când cumpăraţi mobilierul de grădină, ţineţi cont de faptul că expunerea repetată la ploaie duce la degradarea rapidă.

Procuraţi huse speciale pentru mobilierul din lemn, sau acoperiţi băncuţele, scaunele şi mesele, fie ele din lemn sau metal, cu folie protectoare pe timp de ploaie.

Veţi prelungi astfel viaţa lor cu ani buni.