Idei pentru un ten strălucitor

Idei pentru un ten strălucitor

Stres, oboseală, lipsa somnului. O mică deprimare şi pielea noastră reflectă proasta dispoziţie.

Ten întunecat, sau mai rău, verzui, faţa răvăşită, e semn că nu sunteţi în formă. Când starea de spirit negativă se reflectă pe tenul dumneavoastră, problema trebuie combătută din toate părţile. Tenul măsliniu indică tulburări hepatice, tenul palid – o oboseală mare sau un virus. Factorii care agravează această stare, asfixiind pielea, sunt tutunul, lipsa somnului şi poluarea.

Întrucât frumuseţea vine din interior, vom alege alimentele care ameliorează situaţia. Morcovii, lactatele, fasolea verde, pătrunjelul şi spanacul sunt pline de substanţe de care sângele are nevoie pentru a se regenera. O hrănire echilibrată şi variată, care favorizează carnea, peştele şi legumele, rămâne cea mai bună recomandare în toate circumstanţele.

Pentru a lupta împotriva tenului cenuşiu, este ideal un gomaj lejer executat regulat, pentru a îndepărta celulele moarte care atenuează strălucirea pielii. Atenţie, o fată frumoasă nu înseamnă obraji roşii: masaţi uşor faţa cu palma. Vitamina C accelerează activitatea în inima celulelor pentru a activa microcirculaţia.

Pentru a drena şi a reface organismul pot fi utilizate complementar virtuţile curative ale plantelor.

Pentru a da strălucire tenului, aliaţii dumneavoastră sunt plantele medicinale şi medicul naturist.

Ceaiul de plante sălbatice vor ajuta pielea să se regenereze. Ingredientele unei măşti naturale sunt 10 grame flori de muşeţel, 10 grame flori de tei şi 10 grame flori de soc.

Diluaţi mai întâi suc de lămâie într-un pahar cu apă şi curăţaţi faţa cu această soluţie. Sfărâmaţi florile şi adăugaţi puţină apă fiartă pentru a obţine o pastă. Aplicaţi pasta călduţă pe faţă, lăsaţi să treacă 20 de minute şi clătiţi cu apă caldă. Nu uitaţi să beţi, chiar şi iarnă, 1,5 litri de apă pe zi pentru a elimina toxinele care vă întunecă tenul.