Acest perete de apă a fost amplasat într-un living, devenind punctul de atracţie din cameră. Avantajul e reprezentat de faptul că oferă luminozitate şi respectă echilibrul cromatic
Cam asta veţi vedea expus când veţi cumpăra un perete de apă
Eleganţă şi rafinament!un perete de apă special amplasat pentru a concentra şi atrage toată atenţia asupra designului modern. Vazele decorative cu flori sunt de mare efect, păstrând aceeaşi linie de fineţe.

Un abient de lux cu... pereţii de apă

În cadrul decoraţiunilor interioare atât pereţii cât şi tablourile de apă reprezintă o categorie aparte, datorită faptului că sunt produse de lux destinate unei anumite categorii de clienţi. Inovaţie şi design contemporan, pereţii de apă au început să fie apreciaţi datorită senzaţiei de naturaleţe pe care o conferă locuinţelor sau birourilor.

Sunetul apei creează un mediu confortabil şi relaxant, adecvat desfăşurării oricărei activităţi. Colecţiile de pereţi sau tablouri de apă au invadat în ultima perioadă expoziţiile, calitatea produselor fiind în continuă creştere.

În majoritatea cazurilor, aceste sisteme se realizează doar la comandă, în funcţie de nevoile, cerinţele şi pretenţiile clienţilor, costurile de producţie fiind foarte ridicate.

Pereţii şi tablourile de apă sunt produse manufacturiere, materialul folosit preponderent la confecţionarea lor fiind inoxul, atât pentru ramă cât şi pentru bazinul de apă.

Pereţii pe care curge apa sunt confecţionaţi din ceramică,de obicei colorată, ceranit sau sticlă securizată , plexic, inox, oglindă. Comenzile se fac prin intermediul firmelor specializate, produsele sunt importate şi vin complet echipate. Se produc numai la comandă, la dimensiunile cerute de client.

Pereţii de apă sunt foarte căutaţi pentru standuri expoziţionale, pentru holuri, firme, birouri, sufragerii.