Istoric

15 decembrie 2006  

Cu prilejul pregătirilor aderării României la Uniunea Europeană S.C. BUSINESS MEDIA HD S.R.L. lansează ziarul EURO PIAȚA Hunedoreana, Săptămânal de informaţii, anunţuri şi publicitate. Apare în fiecare vineri în judeţul Hunedoara.

 

Prima ediție tipărită, vede lumina tiparului în format color cu 16 pagini, din care 4 color și 8 alb-negru cu un tiraj de 5000 de exemplare cuprinzând următoarele rubrici  de știri: afaceri, auto, interviu, imobiliare, info agricol, sanatate, sărbători, mica publicitate, piața muncii, social şi utile.

Tiparul este executat la GRAPHO TIPEX” DEVA.

 

21 februarie 2007

Un investitor privat OLARIU CAMELIA MIHAELA împreună cu S.C ORV FIN HOLDING S.R.L. achiziționează editorul S.C. BUSINESS MEDIA HD S.R.L., lărgindu-și astfel portofoliul de afaceri. 

Noua administrație începe o campanie de investiții în scopul creșterii calității și diversificării rubricilor de știri și pregătește lansarea de noi produse.

 

2 martie 2007

Intră pe piață un nou produs de afaceri, S.C ORV FIN HOLDING S.R.L., lansează:

 

“Piața Imobiliară Hunedoreana Saptamanal de anunțuri distribuit gratuit în fiecare vineri”, suplimentul se distribuie împreună cu ziarul EURO PIAȚA Hunedoreană, cu un tiraj de 5000 de exemplare.

 

Astfel ctitorii din județul Hunedoara au acces direct la anunțurile agențiilor imobiliare cât și la informațiile din rubricile de știri: imobiliare, amenajări și construcții.

 

Suplimentul este destinat sectorului de afaceri imobiliare, unde agențiile imobiliare din județ au fiecare cate o rubrică specială dedicată însă și societățile cu obiecte de activitate conexe au disponibile spații publicitare unde își pot face cunoscute produsele și serviciile.

De asemenea este disponibilă și rubrica Mica publicitate Hunedoara cu anunțuri imobiliare locale gratuite pentru persoane fizice.

Tiparul este executat la GRAPHO TIPEX” DEVA.

 

11 mai 2007

Intra pe piața doua noi produse S.C ORV FIN HOLDING S.R.L. lansează:

EURO PIAȚA Sibiană, Săptămânal de informaţii, anunţuri şi publicitate. Apare în fiecare vineri în judeţul Sebeș. 

 

Prima ediție este gratuită și vede lumina tiparului cu 16 pagini, din care 4 color și 8 alb-negru cu un tiraj de 5000 de exemplare și următoarele rubrici: amenajări, auto, eveniment, reportaj, retrospectiva saptamanii, social, special, sport, femina, piața muncii,.utile

 

si

 

“Piața Imobiliară- Saptamanal de anunțuri distribuit gratuit în fiecare vineri”, suplimentul se distribuie împreună cu ziarul EURO PIAȚA Hunedoreană, cu un tiraj de 5000 de exemplare și EURO PIAȚA Sibiană, cu un tiraj de încă 5000 de exemplare.

 

“Piața Imobiliară cuprinde doua suplimente Piața Imobiliară Hunedoreană și Piața Imobiliară Sibiană

Astfel și ctitorii din județul Hunedoara și Sibiu au acces direct la anunțurile agențiilor imobiliare din ambele județe cât și la informațiile din rubricile de știri: imobiliare, amenajări și construcții.

 

Suplimentele sunt destinate sectorului de afaceri imobiliare, unde agențiile imobiliare din fiecare județ au fiecare cate o rubrică specială dedicată însă și societățile cu obiecte de activitate conexe au disponibile spații publicitare unde își pot face cunoscute produsele și serviciile.

 

De asemenea este disponibilă și rubrica Mica publicitate cu anunțuri imobiliare gratuite pentru persoane fizice.

 

Tiparul este executat la GRAPHO TIPEX” DEVA.

 

26 noiembrie 2007 

 

Intra pe piața un nou produs de afaceri S.C ORV FIN HOLDING S.R.L. lansează prima ediție națională a ziarului EURO PIAȚA, Săptămânal Politic, Economic Financiar.

 

Prima ediție națională este distribuită gratuit.

 

Edițiile locale EURO PIAȚA Hunedoreană și EURO PIAȚA Sibiană se distribuie împreuna cu ediția naționale și suplimentul Piata Imobiliara.

 

17 decembrie 2007

Intra pe piața un nou produs de afaceri S.C ORV FIN HOLDING S.R.L. lansează prima ediție a suplimentului EURO PIAȚA Anunturi, Săptămânal național de anunțuri gratuite.

 

Suplimentul se distribuie împreună cu ziarul EURO PIAȚA

 

Tiparul este executat la GRAPHO TIPEX” DEVA.

 

1 decembrie 2008

S.C ORV FIN HOLDING S.R.L. media lansează versiunea online a ziarului Euro Piața la adresa www.euro-piata.ro

 

Fluxurile de știri Euro Piața sunt transmise prin intermediul internetului.